Consilieri Afiliat

O descoperire revoluţionară

Ai un site? Atunci poti castiga bani cu cheltuieli putine.
Ceea ce până de curând parea imposibil azi, prin intermediul internetului, este realitate, pentru că, în fiecare zi din ce în ce mai multe persoane navighează de pe o pagină pe alta. Un link este o legatura facuta intre doua siteuri fiind totodata si recomandare electronica catre pagina la care se referă. Revoluţionar este faptul că este posibila înregistrarea link-ului urmat de vizitator, precum şi înregistrarea acţiunii pe care vizitatorul a efectuat-o pe aceasta pagină – cum ar fi rezervarea unui sejur. Astfel, succesul poate fi măsurat şi împărţit. Cei doi parteneri afiliati profită împreuna de acest succes castigand bani.

O poveste de succes
Creatorii programului de afiliere de la “Amazon.com“ au demonstrat că această noutate este cu adevarat revoluţionară: compania, fondată în 1994, a ajuns, în doar câţiva ani, pe rimul loc pe piaţa vânzării de carte, cu o circulaţie de capital anuală de peste 5 miliarde dolari în 160 ţări! Această creştere a fost atinsă datorită faptului că, între timp, peste 600.000 persoane fizice şi juridice au plasat pe paginile lor de internet un link Amazon. Numărul persoanelor care profită de această idee fantastică creşte pe zi ce trece.

A doua poveste de succes
Se poate observa ca aproape pentru toate serviciile oferite prin intermediul internetului exista programe de parteneriat disponibile. Dar nici un sector nu vă oferă atât de mult ca sectorul serviciilor turistice. În primul rând, pentru că piaţa turismului are o căutare mult mai largă decât piaţa de carte şi, în al doilea rând, pentru că vânzarea de servicii turistice pe internet este în creştere. Deja peste 30% din clienţi fac rezervările online. Un program statistic înregistrează fiecare rezervare facuta de pe situl dvs. Aveţi evident acces total la acest program şi îl puteţi încerca, de exemplu făcând rezervări-test.

Castig-Castig
Vrem să împărţim succesul nostru cu dumneavostră, sigur si corect, asa cum se cuvine între parteneri! Nu aveţi nevoie de nimic altceva în afară de o pagină de internet, care să atragă mulţi vizitatori, un număr fiscal şi cinci minute libere – un link poate fi plasat foarte repede! Plasaţi link-ul unde doriţi pe pagină (cel mai bine este integrat in text sau meniu) şi puteţi începe activitatea agenţiei dvs. virtuale de turism …cu comisioane reale. Cheltuielile dumneavoastră sunt nesemnificative fata de o afacere traditionala şi la o rezervare pentru 4 sau 5 persoane puteţi deja primi un comision de peste 100 €. Ca afiliat, aveţi dreptul deja la 30% din valoarea comisionului realizat, şi asta la cel mai jos nivel. Depinzând de succes puteţi urca de nivel pâna la Premium – cu un comision de 60%! La anumite pachete speciale există comisioane chiar mai mari. .

Deveniti distribuitor al solutiilor noastre

Aveti un site si doriti sa va cresteti veniturile? Deveniti partener in programul nostru de afiliere prin afisarea unui link (format text sau un banner) sau integrarea motorului de cautare pe site-ul dumneavoastra. Astfel veti castiga lunar comision de pe urma comenzilor primite de la vizitatorii site-ului dumneavoastra.

Ca partener al  nostru beneficiati de urmatoarele avantaje:

– Comision pentru vanzarile efectuate;
– Asistenta in promovarea serviciilor noastre;
– Reduceri de pret pentru serviciile noastre de consultanta, programare si design;
– Promovare in materialele noastre informative.

Pentru a deveni distribuitor va rugam sa ne transmiteti pe email managerit@businessjet.ro urmatoarele informatii:

– Adresa site-ului dumneavoastra;
– Numele firmei dumneavoastra;
– Persoana de contact;
– Detalii despre domeniul de activitate;
– Adresa de email si telefonul unde va putem contacta.

Dupa comanda, in cel mai scurt timp vom vizita site-ul dumneavoastra si daca se potriveste cu profilul clientilor nostri va vom transmite informatii detaliate despre programul nostru de afiliere

Contacteaza-neInapoi la Blog