Suntem o agentie de turism cu peste 26 de ani de experienta, gata sa te ajutam si pe tine sa iti duci pasiunea de a calatori la nivelul urmator oferindu-ti toate instrumentele de care ai nevoie.

Recenzii din partea colaboratorilor nostri

 • Alexandra A.

  TRM mi-a oferit instrumente de lucru care au redus considerabil timpul alocat căutărilor. Totodată TRM mi-a oferit o oportunitate reală de a câștiga bani din pasiunea mea și de a deveni independentă.

 • Ion A.

  Am lucrat de peste 10 ani direct cu turoperatori ca si ITS, FTI, Alltours etc. si preturile recomandate sunt aceleasi ca si in sistemul TRM. Lucrand cu TRM, dispar comosioanele aferente platilor bancare externe.

 • Rami R.

  TRM are cea mai flexibilă, simplă și variată platformă. Foarte bine promovată, prețurile sunt mult mai bune decât ceea ce am găsit în platforme specializate în turism. Mă bucur să pot face parte din famila TRM.

 • Daniela G.

  Ca fost agent de turism, pot spune ca sunt foarte multumita de colaborarea cu TRM Europe. Practic eu fac partea cea mai frumoasa, aceea de a cauta vacante pentru clienti. BJR Vacante prin TRM Europe a luat partea cea mai grea in relatia cu clientii si mi-a lasat partea cea mai frumoasa.

+

2,580

Afiliati in Romania

+

140

Furnizori de vacante

+

25,000

Oameni care si-au achizitionat vacante prin reteaua TRM

Nu ezita sa ne scrii!

Departamentul nostru de relatii cu clientii va reveni la tine in cateva ore.